Hogyan működik


REGISZTRÁCIÓ a www.hirzona.hu rendszerébe

A honlapon jobbra fent a „Regisztráció” gombra kattintva lehetőségünk van felhasználói fiókot létrehozni, ami sok előnnyel jár. A regisztráció gombra kattintás után a mezőket értelem szerűen kell kitölteni, majd alul a zöld színű „Regisztráció” gombra kattintani. A rendszer az adatok kitöltése után automatikusan belépteti.

Csak a csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni!

A regisztráció után lehetőség van a kívánt hírportálok dobozait hozzáadni a felülethez. Ezt az „Új hírdoboz” gombra kattintva tehetjük meg. A gombra kattintás után jobbra lent az „Új doboz” alatti legördülő menükből választhatjuk ki a kedvenc hírportáljainkat, illetve azok témakategóriáit. A hírdobozokat korlátozás nélkül, igény szerint adhatjuk hozzá a kezelőfelületünkhöz, így csak a számunkra szimpatikus oldalak általunk beállított témaköreinek híreit böngészhetjük.

Az így létrehozott hírdobozokat a kezelőfelületünkön a nekünk szimpatikus helyre mozgathatjuk, és bármikor átrendezhetjük a tetszésünk szerint. Ezt úgy tehetjük meg, hogy a hírdoboz színes fejlécére megyünk az egérrel, utána az egér bal gombját nyomva tartjuk a dobozon, majd a kívánt helyre húzzuk a hírdobozt, és aztán elengedjük. Az így beállított elrendezés annak módosításáig megmarad, a rendszer ezt elmenti. Ha másik böngészővel vagy másik gépen jelentkezünk be a fiókunkba, akkor is a már beállított, saját igény szerinti elrendezési nézet jelenik meg.

Bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén kérjük írjon az info@hirzona.hu e-mail címre.

KELLEMES IDŐTÖLTÉST ÉS JÓ BÖNGÉSZÉST KÍVÁNUNK!

Kövessen minket Facebookon!